Meny
Annons
Annons

Frånvarande

Vad är det med snorrika, excentriska amerikaner som är så intressant egentligen? Eller visst, frågan svarar ju sig själv, men jag måste hindra mig själv från att bli MANISK när jag hör om typer som Huguette Clark (Grey Gardens-brudarna hör till samma liga, men där är ju dokumentären och filmatiseringen redan gjorda). Och nu när hennes lägenheter – som hon inte bott i på flera decennier eftersom hon själv föredrog att bo i anonyma rum på ett sjukhus men som hållits prickfria och varav en på sisådär 500 kvadrat enbart huserar hennes enorma docksamling – kommit ut på marknaden kan jag inte hejda mig utan sitter bara och läser allt igen.

Bara ett tips.

5 kommentarer
 • Hanna

  Hej Johanna! Jag har för mig att du ngn gång har tipsat om bra podcasts, och undrar om du har fler bra tips? Har lyckats dra på mig en sjukskrivning för ett ögonvirus så det är mycket soffliggande och podcastslyssnande tills dess att jag inte ser som genom ett fylledimmafilter på en daglig basis igen. Tack och hej!

 • Anonym

  Hej hej, sorry för sent svar! Jag försöker lyssna på nya podcasts, men hittills hinner jag sällan med mer än de jag brukar lyssna på. Här hittar du några tips: http://johanna.elle.se/lyssning/ och så kan jag ju tipsa om min vän Kristoffers nya podcast Värvets, där han intervjuar svenska komiker (mest). Men just nu tycker jag att du ska ta dig an Marc Marons intervju med Mindy Kaling. Så himla bra!
  Krya på dig!

 • Anonym
 • Hanna

  Tusen tack för tipsen och krya på dig hälsningen. Ha det så bra och keep up the good bloggin’!

 • Pingback: Huge | Johanna Swanberg()


AnnonsAnnons


Annons
Annons
Mobilsajt: / AV